Támogatóink

eTwinning

logo_etwinningAz eTwinning az európai iskolák közössége. Olyan felületet biztosít a részt vevő európai országokban működő iskolák munkatársai (tanárok, igazgatók, könyvtárosok stb.) számára, ahol kommunikálhatnak és együttműködhetnek egymással, közös projekteket indíthatnak, továbbá megoszthatják egymással ismereteiket, azaz röviden: átélhetik, milyen Európa legérdekesebb oktatási közösségének a tagja lenni, és részt vehetnek annak életében.

Weboldal: www.etwinning.net

_____________________________________________________________________________

Iskolaellátó.hu

iskola

A Stiefel Eurocart Kft. már 27 éve a magyar iskolai piac szereplője. A Stiefel az iskolák körében kezdetben minőségi térképeiről és oktatótablóiról vált ismertté. Kínálatukban ma már megtalálhatók az interaktív oktatáshoz elengedhetetlen digitális taneszközök és az ezeket kiszolgáló szoftveres megoldások, programozható robotok, modern természettudományos kísérleti- és szemléltetőeszközök, sportszerek, iskolabútorok, tárolórendszerek,speciális fejlesztő eszközök, könyvek. A Stiefel a természettudományok területén kizárólagos képviselője a német Conatex GmbH-nak, illetve az amerikai PASCO-nak, a robotikában az angol TTS-t, interaktív és hagyományos vizuáltechnikai eszközökkel a holland Legamastert képviselik Magyarországon. Pályázatokhoz nemcsak megbízható eszközöket kínálnak; ha szakértő segítségre van szüksége, bizalommal fordulhatnak hozzájuk. Az EFOP-3.2.3 és a VEKOP-7.3.3 pályázatokban megjelölt eszközöket és képzéseket is tudjuk biztosítani. Ezekhez kapcsolódó két termékcsoportunkat a Digitális Pedagógiai Módszertani Központajánlásával is támogatja: Bee-Bot/Blue-Bot robotokPASCO szenzorok és szoftverek a természettudományos oktatásban.
Weboldalak: www.iskolaellato.huhttp://shop.legavisual.hu/http://ovibolt.hu/


Telenor Magyarország

A Telenor Magyarország a hazai piac egyik vezető mobiltávközlési vállalataként ügyfeleinek hatékony és innovatív mobilkommunikációs szolgáltatásokat nyújt. Elkötelezett aziránt, hogy a rendelkezésére álló technológia, országos Hipernet hálózata és szaktudása révén segítse a korszerű, digitális oktatás terjedését. Ennek szellemében indította el 2015-ben digitális oktatási programját, a Hipersulit, amelyben már országszerte több mint 4000 diák tanulhat a közoktatásban digitális eszközök és módszerek segítségével. Gyerekeknek szóló biztonságosinternet-programja mellett kezdeményezője és támogatója az E-tanoda projektnek, valamint a KórházSuli főtámogatója.

Weboldal: https://www.telenor.hu 


ClassBox a tanárokért

 

A hatékony oktatás alapfeltételének tartjuk,hogy az általános iskolás diákok és tanáraik között konstruktív partneri kapcsolat alakuljon ki, erős szülői támogatással. Küldetésünk: elősegíteni a pedagógusok számára a könnyebb és eredményesebb tanítást, hogy minél több általános iskolás elsajátíthassa a 21.századi követelményeknek megfelelő ismereteket, képességeket, készségeket, és ezáltal boldog és sikeres felnőtté válhassanak. Hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy ebben a gyorsan táguló digitális világban az oktatás szereplői felfedezzék és örömüket leljék egymásban, és partnerként működjenek együtt. Tudjuk, ez sok esetben nem könnyű, sokszor szinte elérhetetlennek látszik, de ha sikerül előrébb lépni, a változás törvényszerűen magával hozza a nagyobb sikert az oktatásban. Classbox egy közösségi együttműködést fejlesztő, oktatást támogató webes alkalmazás rendszer, melyben az általános iskolások, tanárok és szülők biztonságos online környezetben fejlődhetnek, dolgozhatnak és szórakozhatnak. Erről már ma is számos funkció gondoskodik a ClassBoxban, de igazán élményszerűvé a következő hónapokban válik a használata.A közeljövő egyik fejlesztése a közösség tagjai közötti bizalmat és az együttműködési készséget kívánja erősíteni a játékosított pozitív értékelések, visszacsatolások lehetőségén keresztül. Másik tervünk egy olyan oktatási tudástár és tudásmegosztó funkció, mellyel tanárok saját maguk és egymás munkáját tehetik könnyebbé és színvonalasabbá.Nekünk számít a pedagógusok véleménye! Olyan rendszert szeretnénk fejleszteni, amiben figyelembe vesszük a diákok és a szülők igényeit is, de leginkább a tanárok javaslatait. A jövőt most van esélyünk jobb irányba terelni! Ezt csak együtt, összefogva tehetjük meg. Ha szeretnél aktív részese lenni a változásnak, és szívesen véleményezed a korábbi és új fejlesztéseinket,csatlakozz be Facebookon a „Classbox a tanárokért” nevű csoportunkba, és keresd fel a weboldalunkat:www.classbox.hu!


Raabe Klett Kiadó

 A Raabe Klett Kiadó a stuttgarti székhelyű Klett-csoport tagja. Kiadónk ma nyelvkönyveket, szakkönyveket, tankönyveket és segédkiadványokat jelentet meg, szakmai továbbképzéseket szervez. Kiadványaink legtöbbje mellé digitális tartalom is elérhető, kínálunk hasznos okostelefonos applikációkat, legújabb fejlesztésünk, a Raabe eLearning pedig a megszokott minőségben távoktatásos képzéseket nyújt. Az idei tanévtől már taneszközünk is van. Hisz a Scottie Go! interaktív társasjátékunk két változata segítségével a programozás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Általános iskolában az alsósok, vagy az óvodások akár 4 éves kortól.

Weboldal: https://raabe.hu


MIPSZIMindennapi Pszichológia
Az egyre népszerűbb magazinban mindennapi jelenségekről, viselkedésformákról olvashatunk. A cikkek, tanulmányok az, emberi kapcsolatok lelki hátterét írják le pszichológusok tudományos igényű, közérthető magyarázatával.
Honlap: http://mipszi.hu/