Támogatók

Bee the best
“Motiválj úgy, mint eddig soha!”
Honlap: http://www.beethebest.org/

Budapest Film
Honlap: http://bpfilm.hu/budapestfilm

Diákhitel Központ
A felsőfokú tanulmányok megkönnyítésére jött létre a Diákhitel-konstrukció, amely segít az egyetemi-, főiskolai évek alatt.
Honlap: http://www.diakhitel.hu/

EMDTB
Honlap: http://www.emdtb.com/

ELTE Eötvös Kiadó
“Könyvkiadás felsőfokon”
Honlap: http://eotvoskiado.hu/site/fooldal

Mindennapi Pszichológia
Az egyre népszerűbb magazinban mindennapi jelenségekről, viselkedésformákról olvashatunk. A cikkek, tanulmányok az, emberi kapcsolatok lelki hátterét írják le pszichológusok tudományos igényű, közérthető magyarázatával.
Honlap: http://mipszi.hu/

Neteducatio
“Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

  • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
  • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok
  • portfólió készítésben, tanfelügyeleti ellenőrzésre felkészítő online anyagok”

Honlap: http://neteducatio.hu/

Pangea Kft.
„Életnek tanulunk” digitális tananyag 9-12. évfolyamosoknak

Az akkreditált digitális tananyag kidolgozásában a TÁMOP 3.1.2 program keretében a 6 kiválasztott konzorcium egyikében, az NKTK által vezetett konzorciumban vett részt a Pangea Petény Kft.
A programban 13 témában találhatóak digitális oktatóanyagok, többek között: társadalomismeret, állampolgár vagyok, pénzügyi és gazdasági kultúra, a munkavállalói szerep, változások a mindennapi életben, a média kifejezőeszközei, a média társadalmi szerepe, hatása, család, háztartás, pályaorientáció, közösségi szerepek, informatika – a számítógép gyakorlati alkalmazhatósága a munkavégzéskor és a hétköznapi életben (SNI tananyag), társadalmi környezet (SNI tananyag), önismeret és társas kultúra fejlesztése (SNI tananyag), gazdasági és pénzügyi nevelés (SNI tananyag).
A Pangea Petény Kft. kiállításhoz kötődő információi, a konferencia résztvevőinek szóló játéklehetőségekkel kapcsolatos információk és a tananyag elérhetősége itt található:  http://www.pangeapeteny.hu/

Telenor
A Hipersuli programmal a Telenor Magyarország arra törekszik, hogy a digitális világ segítségével innovatív és eredményesebb módszerekkel támogassa mind a fiatalokat a tanulásban, játékos készségfejlesztésben,  mind pedig a pedagógusok munkáját az oktatásban.
Honlap: http://www.hipersuli.hu/