Kiállítók

thumbnail_skill_cover

SkillDict Zrt.: SkillToolkit Live! tudásmenedzsment alapú adaptív eLearning platform
SkillToolkit Live! innovatív tudásmenedzsment alapú adaptív módszertanunk segítségével a hagyományos eLearninghez képest mérhetően, igazolhatóan eredményesebb és egyben költséghatékony eLearning és kevert képzéseket fejlesztünk (jelenleg 15+1 nyelven) nagyvállalati és egyetemi partnereinknek, de eLearning platformunkkal már néhány fős KKV-k is el tudják készíteni saját tananyagaikat, meg tudják szervezni képzéseiket.
De milyen is ma egy innovatív képzési megoldás, eLearning tananyag? 
Szerintünk:
#SZEMÉLYRESZABOTT, adaptív, vagyis minden tanuló az egyedi tanulási igényeinek megfelelően kaphatja a tananyagot és a segítséget.
#TEVÉKENYSÉGKÖZPONTÚ, vagyis nem lehet csak “átlapozni” a tananyagot tanulás nélkül, módszertanunkkal biztosított   a MEGtanuláshoz szükséges folyamatos magas szintű interakció.
#KOMPLEX, vagyis egységes képzési modulrendszer kialakítását is támogatja egyedülálló módon elemi szinten duplikáció mentesen.
 A tananyagok nemcsak belül lehetnek adaptívak, hanem meghatározható a tananyagok közötti adaptív bejárási út is.
#MÓDOSÍTHATÓ, vagyis a piac első valós idejű tudásmenedzsment alapú beépített tananyag szerkesztőjével egyszerűen a kezdetektől vagy akár varázslókkal néhány kattintással (MS PowerPoint és MS Word dokumentumokból) fejleszthető
és bármikor módosítható a tananyag tudásmenedzsment alapokon, akár nélkülünk is.
#MÉRHETŐ, vagyis mi nem csak mondjuk, hogy mérhetően eredményes tananyagokat fejlesztünk, hanem speciális módszertani megoldásunkkal   tananyagonként, témánként, leckénként, tesztkérdésenként és összetett munkafolyamat feladattípusonként és azokon belül is “BigData” szinten   mérünk/riportolunk, így személyre szabottan tudunk segíteni is.
#ELADHATÓ, vagyis a beépített Digitális Piactérrel (webáruház) az elkészített tananyagok, termékismertetők, vizsgatesztek, videók, tréningek, könyvek stb. értékesíthetők.
#TESTRESZABHATÓ, vagyis futhat felhőben/az intézmény-vállalat szerverén, összekapcsolható intézményi/vállalati rendszerekkel, funkcionalitása egyedi igények szerint továbbfejleszthető.
#KÖLTSÉGHATÉKONY, vagyis ha egyszer elkészítettük a tananyagot, bármikor frissíthető, újrafelhasználható, a tanulás/vizsga pedig tértől, időtől, létszámtól is független lehet.
A piacon egyedülálló módon a SkillToolkit Live! eLearning platform kétféle üzemmódban is futhat:
- önálló intézményi/vállalati eLearning platformként,
- a meglévő eLearning rendszerek funkcionális kiegészítő moduljaként is (pl.: SAP, Moodle, Totara, Canvas stb.).
Személyreszabott teljes körű képzési szolgáltatásaink pl.: felnőttképzési tanácsadás, kompetencia mérés, munkakör elemzés,
többnyelvű tananyagfejlesztés és oktatófilm forgatás, teljes vállalati képzési modulrendszer fejlesztés, FAR kötelező adatlejelentés támogatása stb.
Vállalatunk ISO 9001, ISO 27001, NATO AQAP 2110, NATO NBA, TBT minősítésekkel, tanúsítványokkal rendelkezik,
akkreditált felnőttképzési szakértő intézmény,  F.E.SZ.: E/002051/2019.
IDE KATTINTVA meg lehet nézni módszertanunkról, tananyagainkról egy kisfilmet.
További infó a honlapunkon található.

Gyere és megmutatjuk működés közben a standunkon! :)

______________________________________________________________________
skillgo-logo-large

 

 

 

Hatékonyság növelés az eLearningben adaptív tananyagokkal

A Neting Informatika Kft. több, mint 3000 megvalósított egyedi fejlesztésű eLearning megoldás után, életre keltette első, saját fejlesztésű eLearning tananyagszerkesztőjét, a Skillgo-t. A Skillgo egy professzionális eLearning tananyagfejlesztő eszköz, ami nemzetközi szinten is kiemelkedő minőségű oktatási anyagok készítését teszi lehetővé.

A Skillgo fejlesztésének célja, hogy egyszerűen és hatékonyan fejleszthessünk komplex módszertani megoldásokkal felszerelt tananyagokat, a modern kor elvárásainak megfelelő technológiával. A Skillgo a tananyag készítők számára teljeskörű – beleértve tejesesen akadálymentes (WCAG 2.1 Level A) – megoldást kínál, testre szabható, és riportálható a tanulási folyamat benne. A Skillgo költséghatékonyan üzemeltethető és platformtól független eszköz.

A Skillgo-val rugalmasan alakítható, személyre szabható az eLearning tananyag. Fontos újítás, hogy a tartalom módosítása a tananyag készítő szoftver nélkül is lehetséges. A tananyag adaptív módszertannal fejleszti a tanulót, ezen felül pedig választhatóvá tehető a tanuló/felhasználó bármilyen attribútuma, vagyis például munkakörre szabható a tanulási folyamat.

A Skillgo-ba épített mesterséges intelligencia segítségével az adaptív tanulás a következő szintre léphet. A differenciálás, adaptivitás és teszteléses tanulás elvein nyugszik.

A Skillgo felhasználóbarát és reszponzív kialakítású, amely alkalmas a modern, gyakorlatorientált oktatásmódszertan használatára is, mindemellett fontos cél, hogy megfizethető legyen magánemberek és közoktatásban részt vevő oktatók, előadók számára is.


 

neteducatio

 

 

 

 

Neteducatio – Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

  • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
  • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen gyakorlatias szakmai kiadványok kisgyermeknevelőknek, óvodapedagógusoknak
  • portfólió készítésre felkészítő online anyagok

 

Matific-Logo

A Matific egy 1-6. osztályos tanulóknak szóló online matematika oktató platform, mely a gamifikáción és szorongáscsökkentésen keresztül hozza közelebb a matematikát a gyermekekhez. 
A Matific legnagyobb erőssége a Matific Akadémiai Testülete által kifejlesztett pedagógiai hátterünk. Tudj meg rólunk többet! 

Farkas_Bertalan_OMK_logo_1200x300px(1)BD_logo_uj

Cégünk a Balázs – Diák Kft. immáron 30 éve szolgálja az oktatást körültekintő munkával, alkalmazkodva az oktatási rendszer állandóan változó igényeihez. Megfelelő szakértelem birtokában segítjük az intézményeket az eszközbeszerzésben. Szívügyünk az innováció, így cégünk létrehozta a Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központot, ahol találkozik a pedagógia az innovációval, a tudás iránti vágy a kreativitással. Látogatóink között köszönthetjük a pedagógusokat és a tanulókat is.  


logo_3

PedExpert- Építsd a tudásod velünk!
  • Rugalmas, e-learning alapú pedagógus-továbbképzések
  • tréningek és e-learning fejlesztés
csupán egy kattintásnyira.

Abacusan_Horizontalis_FINAL
“Állj a vállunkra, hogy mi is messzebb láthassunk!”

Az Abacusan Stúdió 2008-ban kezdte meg működését a Fortune Magyarország Kft. oktatásszervezési üzletágaként, és 2013. óta önálló társaságként, 2014 óta nonprofit Kft-ként nyújtja szolgáltatását. 2013. őszén vált a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által Regisztrált Tehetségponttá, 2017. tavaszán Akkreditált Kiváló Tehetségponttá.

Társaságunk a legkülönbözőbb korosztályok tagjai számára szervez oktatási, képzési, ismeretterjesztő és családi programokat, komplex vetélkedőket, valamint a szabadidő hasznos és minőségi eltöltését segítő szolgáltatásokat.

A programok a nemzetközi pedagógiai szóhasználatban a STEAM rövidítéssel jelölt – természettudományos, informatikai, technikai, matematikai és művészeti – területre fókuszálnak, ugyanakkor hangsúlyt fektetünk az idegen nyelvekre és a humán- és társadalomtudományokra is.

Tudj meg rólunk többet itt:

https://abacusan.hu/bemutatkozas/


redmenta-icon-whiteonred

Redmenta


Logo_Mozaik_Education_03

Mozaik Kiadó

Innovatív digitális oktatási rendszer tanároknak tanterembe, diákoknak otthoni tanuláshoz, iskoláknak digitális oktatáshoz. Hatékony osztálytermi prezentációs szoftver digitális tankönyvekkel, animált prezentációkkal és online házi feladatokkal, valamint több ezer látványos interaktív tartalom (3D-animációk, oktatási eszközök, videók, feladatok), amelyeket a diákok is használhatnak az otthoni tanuláshoz, gyakorláshoz.


logo-300x63

Mi, a Maker’s Redbox kreatív csapata olyan alkotópedagógiai tananyagokat fejlesztünk, amelyek a tanulást és a tanítást újra pozitív élménnyé teszik. Kerettörténetekre épülő alkotópedagógiai módszertanunk nagy előnye, hogy motiválttá teszi a diákokat és rejtett módon fejleszt technikai és szociális készségeket, 21. századi alap kompetenciákat. A diákok projektkeretek között dolgozhatnak az izgalmas kihívásokat tartogató digitális közösségi alkotóműhelyben, STEAM laborban, új típusú nyílt oktatási terekben.

Hiszünk benne, hogy az alkotópedagógiára épített komplex pedagógiai programcsomagjaink képesek pozitív változást hozni az oktatásba, megmutatni a jövő iskoláinak működési modelljét, hatékonyan fejleszteni a diákok legfontosabb alap kompetenciáit és emellett hasznos ismereteket és képességeket átadni a 21. század robotikával, mesterséges intelligenciával, mindenhol megjelenő okos eszközökkel átszőtt világáról.  Amikor 2015-ben elindultunk néhány gyerekeknek szóló workshoppal, megerősítést kaptunk arról, hogy a digitális közösségi alkotóműhelyek jelentik az oktatás jövőjét. Ezek olyan helyek, ahol a gyerekek releváns készségeket szerezhetnek, megtalálhatják, mik az erősségeik, ezáltal magabiztossá és motiválttá válnak. Küldetésünk, hogy az alkotópedagógiát minél több iskolába és minél több gyerekhez eljuttassuk idehaza és a világviszonylatban is.

Ismerjen meg minket! www.makersredbox.hu