Támogatóink

Diákhitel Központ

Print A Diákhitel Központ 2001 óta kínál megbízható, kiszámítható, kifejezetten a fiatalok igényeire szabott pénzügyi megoldást a felsőoktatásban résztvevőknek, melyből a képzési díj, illetve az egyetemi évekhez kapcsolódó különböző kiadások is finanszírozhatók.

Dinasztia Tankönyvkiadó

Kiadónk immár több mint két évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján,hatékonyan és rugalmasan reagálva a változó körülményekhez – mind a törvényi előírásokat, mind a tanterveket, mind a vásárlói igényeket nézve. A kezdetektől mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét, javaslatát hasznosítva alakítottuk kiadói koncepciónkat – ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket.

Klett Kiadó

Az 1992-ben alapított Klett Kiadó, az Európa-szerte ismert Klett Holding magyarországi leányvállalata. A Klett Holding a nyelvkönyvkiadói és tankönyvkiadói piacon, több mint 13 ország piacán van jelen termékeivel.
Cégünk nem csupán könyvkiadással, hanem könyvfejlesztéssel is foglalkozik, célunk, hogy olyan könyveket juttassunk az olvasók kezébe, melyek mind a tanulást, mind pedig az oktatást teszik egyszerűbbé, eredményesebbé, élvezetesebbé.
Célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel olyan kiadványokat hozzunk létre, melyek kiváló minőségben biztosítják a kívánt tudás elérését, és a mindenkori igényeknek megfelelően, sikerélményt nyújtanak az idegen nyelvet tanulni vágyóknak, miközben az esztétikus és jól kezelhető tartalmi szempontokra is odafigyelünk.

Mekka Digital Interaktív Kft.

Cégünket 2003-ban alapítottuk azzal a határozott céllal, hogy az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználva egyedülálló kényelmi és additív szolgáltatásokkal a piac meghatározó vállalkozása legyen! Fő tevékenységünk a vizuáltechinkai és interaktív oktatástechnikai eszközök kis- és nagykereskedelme, helyszíni telepítése, ill. projektorok bérbeadása. 2005-től ingyenes budapesti házhozszállítással és beüzemeléssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, majd 2008 végétől ezt országos szintre emeltük.

Mindennapi Pszichológia

Kéthavonta megjelenő, az igényes nagyközönségnek és az érdeklődő szakembereknek szóló 68 oldalas, színes folyóiratunk – amely kizárólag pszichológiai tárgyú vagy lélektani megközelítésű cikkeket közöl, – létrehozásának pillanatától érdekes, élvezetes, ugyanakkor tudományosan hiteles írásokkal, a szenzációhajhász és az olvashatatlanul tudományos stílust egyaránt elkerülve kíván szólni olvasóihoz. A magazin célja, hogy segítsen megérteni tetteink, döntéseink mozgatórugóit, a bennünk és körülöttünk zajló világot, a magunk és mások örömeit, gondjait – egyszóval a maga eszközeivel segítse jobbá tenni életünket. Lapunkban a gyermekkort, az oktatást-nevelést, a párkapcsolatokat stb. érintő témák mellett aktuális eseményeket elemző cikkek, érdekes emberekkel, nemzetközi hírű magyar és külföldi tudósokkal készült interjúk is helyet kapnak, rendszeresen tudósítjuk olvasóinkat a hazai és nemzetközi kutatóműhelyek munkájáról, s mára már klasszikussá vált kutatásokat éppúgy bemutatunk, mint még be nem fejezett, “félidős” vizsgálatokat, szakmai konferenciákon, rendezvényeken elhangzott újdonságokat is. Elérhetők vagyunk az alábbi linkenUgyanitt lehet feliratkozni hírlevelünkre is.

Mozaik Kiadó

Tankönyvek, digitális tananyagok, 3D modellek, oktatási segédeszközök, internetes tanulmányi verseny, pedagógus továbbképzések www.mozaik.info.hu

Tempus Közalapítvány

tka_logoTempus Közalapítvány nemzeti és nemzetközi oktatási-képzési pályázati programokat kezel. Az Európai Bizottság Egész életen át tartó tanulás programjának hazai koordinátoraként a legnagyobb mértékű mobilitást bonyolítja le Magyarországon. Emellett, akkreditált képzőintézményként az EU-támogatások felhasználására felkészítő, illetve pedagógusok számára kifejlesztett speciális képzéseket kínál. Évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően hozzájárul a magyar oktatás és képzés minőségének fejlesztéséhez, nemzetközi pozíciójának erősítéséhez és az európai értékek közvetítéséhez.

Underground Kiadó

Az Underground Kiadó azért jött létre, hogy kiszolgálja – többek között – iskolák, pedagógusok, képző helyek, diákok, szakmai konferenciák egyedi igényeit, személyre szabottan hozzon létre tankönyveket, szakkönyveket, jegyzeteket, albumokat, feladatgyűjteményeket, szöveg-gyűjteményeket. Elérhetők vagyunk az alábbi linken.